Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

Beelden zeggen vaak meer dan woordenHoe mooi een verhaal ook is beschreven, de boodschap komt pas over met de juiste vormgeving. Deze zorgt ervoor dat de lezer de sfeer en kwaliteit proeft die u als bedrijf wilt uitstralen. Bovendien zorgt het juiste gebruik voor een grote herkenbaarheid.

Zolang de klanten uit zichzelf niet naar u toe komen, zal u uw bedrijf en uw producten moeten bekend maken, moeten presenteren. Om bekendheid te verkrijgen en te behouden is het van belang om deze presentatie - wat in feite een verlengstuk is van het bedrijf zelf - zo consequent mogelijk uit te voeren. Hierdoor treedt herhaling op en blijft de presentatie en daarmee het bedrijf 'hangen' in het geheugen van de klanten.

Bizz'Co begrijpt dat de promotie van uw bedrijf en producten consequent doorgevoerd moet worden in alle communicatievormen. Wij zorgen er dan dus ook voor dat uw presentatiemiddelen, zoals brochures, productpresentaties, briefpapier en websites uniform toegepast worden. Uw bestaande of eventueel nieuw te ontwikkelen huisstijl zal hierbij in de meeste gevallen het startpunt zijn.

Bizz’Co kan de complete vormgeving verzorgen of de benodigde grafische elementen aanleveren.

Heeft u hier nog een vraag over? Stel uw vraag hier.
 
Bizz'Co biedt een speciaal pakket voor starters. Dit pakket bestaat uit:

Logo

200 visitekaartjes

1000 vel postpapier

1000 kabinet-enveloppen met venster


Huistijlen Huisstijl

U kiest een logo uit drie voorstellen waar een bijpassende huisstijl bijhoort. U krijgt hiervan een vectorbestand en een GIF of JPG bestand.

We zorgen dat u direct aan de slag kunt met 200 visitekaartjes, 1000 vel postpapier en 1000 enveloppen, alles full colour bedrukt!
   
© 2019 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners