Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

Integratie webservices: communicatie tussen systemenIntegratie webservices Online betalingen met behulp van creditcards of internetbankieren wordt steeds meer toegepast in websites. Onze klanten hebben goede ervaringen met de door ons uitgevoerde integratie van bestaande systemen met verschillende betaalsystemen zoals iDeal, ClearPark en Ogone internetbankieren.

Online boekhouden is een trend die steeds verder doorzet en waarvoor steeds vaker de hulp ingeroepen wordt van specialisten die kennis hebben van order- en facturatiesystemen en van de online boekhoudprogramma's. Bizz'Co heeft een grote ervaring met dit soort systemen en koppelingen en kan u altijd van dienst zijn op het gebied van koppelingen tussen systemen.

Bizz'Co is partner van de volgende organisaties die koppelbare webservices aanbieden:


Sisow payment innovations


Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden, facturatie en credit management. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Lees verder..


iDeal is een samenwerkingsverband tussen ABN/AMRO, Postbank, Rabo, ING en Fortis en biedt een transparante mogelijkheid voor de online betaling van producten via internetbankieren. Lees verder..


Twinfield is een online boekhoudsysteem die webservices aanbiedt waarmee integratie met uw (online) backofficesysteem gerealisered kan worden. Bizz'Co heeft voor een aantal klanten deze koppelingen gerealiseerd. Lees verder..


ABCPDF is an online PDF creator from webSupergoo and extreme usefull to create PDF's on the fly from an ASP.NET environment.
Bizz'Co uses this tool to create PDF's for its clients and they are very pleased with it. Lees verder..


Ogone biedt online services aan die een leverancier in zijn website kan gebruiken. Hiermee kan de klant op de website van de leverancier online en volledig onafhankelijk van banken een betaling uitvoeren. Lees verder..


Clearpark is een verzameling services door Clear2Pay ontwikkeld. Deze online services kan een leverancier in zijn website gebruiken. Hiermee kan de klant op de website van de leverancier online en volledig onafhankelijk van banken een betaling uitvoeren. Lees verder..

Heeft u hier nog een vraag over? Stel uw vraag hier.
   
© 2019 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners