Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

ERP / BPM / BIBizz'Co ERP

ERP en BPM


ERP (Enterprise Resource Planning) en BPM (Business Process Management) zijn twee begrippen die hetzelfde voorstellen. Namelijk het centraal beheren van informatie die door verschillende processen binnen de organisatie gebruikt kunnen worden.

Dat hier veel voordeel mee bereikt kan worden, is duidelijk. En Bizz'Co heeft een grote ervaring met het ontwikkelen van ERP / BPM systemen voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB).

Maatwerk met behulp van standaard conponenten, waardoor de ERP/BPM systemen van Bizz'Co altijd precies genoeg van formaat zijn, gemakkelijk in te richten en te leren zijn en uiteindelijk prima betaalbaar.


BI of Business Intelligence


Bizz'Co heeft veel kennis opgedaan met administratieve consolidatie en rapportage systemen, voor onder andere Philips. Met deze kennis hebben we Datawarehouse oplossingen gemaakt die gekoppeld zijn aan BI (Business Intelligence) systemen waarmee de business zijn strategische doelstellingen meetbaar kan maken. Deze BI systemen kunnen commerciele toepassingen zijn, zoals Cognos of SAP Business Objects, maar ook maatwerk tools die geheel volgens de wensen van de opdrachtgever samengesteld worden.

Ook het ontwikkelen van ETL (Extract Transform and Load) tools is een specialiteit van Bizz'Co die zijn oorsprong kent in de diepe technische kennis en ervaring met datamodellen en diverse soorten en smaken van databases.Heeft u hier nog een vraag over? Stel uw vraag hier.
   
© 2019 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners