Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

Bizz'Co in the Cloud

Bizz'Co in the Cloud

Cloudcomputing en Software as a Service


Het aanbieden van software via internet waar iedereen in de vorm van een abonnement gebruik van kan maken wordt Software in the cloud, of Software as a Service (SAAS) genoemd.

Aangezien de aanbieders van deze software op hun beurt ook gebruik maken van softwareproducten die andere leveranciers via het internet aanbieden, ontstaat er een 'wolk' van softwaresystemen die met elkaar communiceren. Vandaar de naam 'Cloud'.
Het voordeel is eenvoudig in te zien: als de software voortaan niet meer op je PC geinstalleerd hoeft te worden, omdat je het vanuit het internet gebruikt, dan hoef je dus geen software te kopen en te installeren. Veel software vraagt om krachtige PC's met een grote harddisk waar de gegevens van zo'n programma op bewaard worden. En als je PC kapot gaat, dan ben je in de meeste gevallen je gegevens kwijt. Als je de software op internet gebruikt, dan staan je gegevens op een veilige plaats, waar ze alleen voor jouw toegankelijk zijn en worden ze door professionele mensen bewaard en veiliggesteld.

Als je bedrijfssoftware 'in the cloud' gebruikt, dan ben je niet meer afhankelijk van de plek en tijd waarop je werkt, maar kan je altijd en overal bij je informatie.

En als laatste, maar niet de minste heb je altijd de beschikking tot de laatste versie van de software. En het vervangen van de software voor een nieuwe versie gebeurt altijd op 1 plek, nl op de applicatieserver waar de software staat.Heeft u hier nog een vraag over? Stel uw vraag hier.
   
© 2019 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners