Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

De Kempenaer


Bizz'Co Bladel: een no-nonsense kijk op vormgeving en automatisering


door Liesbeth Schippers


BLADEL -Twee specialismen onder één dak. Tessa de Vos en Jan Paul Barentsen hebben een vernieuwde kijk op grafische toepassingen en automatisering. Samen hebben ze meer te bieden op dit gebied. Voorop staat een praktijkgerichte instelling; websites moeten functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Grote én kleine bedrijven kunnen bij Bizz'Co terecht voor advies, vormgeving, drukwerk en internetsites.

Tessa de Vos en Jan Paul Barentsen zitten beiden ruim twintig jaar in het vak. Ervaring en kennis werden gebundeld in 2003 en hun twee bestaande bedrijven werden samengevoegd tot hun huidige bedrijf Bizz'Co. Het bedrijf verhuisde in 2004 van Eindhoven naar de Europalaan in Bladel. Vanwege een gestage groei is een nieuwe locatie aan de Europalaan betrokken en zijn er een vormgever/fotograaf en een automatiseerder bijgekomen.

Tessa de Vos: 'Wij werken voor bedrijven, klein en groot. Dat kan variëren van een lokale eenmanszaak tot een groot landelijk concern. Wat ons opvalt is dat veel klanten zich niet bewust zijn wat hun eigen website voor hen kan betekenen. Of welke rol hun website speelt binnen het geheel aan communicatiemiddelen. Daarom hebben we onze dienstverlening en aanpak aangescherpt, zodat we onze klanten bewuster maken van hun mogelijkheden zich te presenteren. Ik heb het dan niet alleen over het gebruik van PC-toepassingen en Internet, want er is meer. Het totaalplaatje van een bedrijf is belangrijk: ook brochures, fotomateriaal, huisstijlen, drukwerk en logo's moeten er goed uitzien. Alles moet in één stijl de deur uit kunnen. We gaan daarbij samen met de klant om de tafel zitten om te zoeken naar een perfect passende oplossing.' Desgewenst verzorgt Bizz'Co ook de bijbehorende teksten en beeldmaterialen en als extra service bieden we advies en begeleiding voor optimaal PC-gebruik binnen het bedrijf.

Zelf je website onderhouden

Jan Paul Barentsen: 'Bizz'Co maakt 'intelligente' Internetprogramma's. Hiermee bedoel ik door database aangedreven websites, ook wel 'content management systemen' genoemd. Dit betekent dat wij een website zodanig ontwerpen dat onze klanten later zelf de inhoud kunnen bepalen en aanpassen. Dat betekent zelf onderwerpen en foto's toevoegen of aanpassen. Op die manier kan een bedrijf de informatie over zijn producten actueel houden. Ook de backofficesystemen worden door ons gemaakt. Hiermee kan onze klant zelf efficient orders en facturen verwerken.' Tessa de Vos en Jan Paul Barentsen willen met hun nieuwe aanpak een meerwaarde brengen. Door meerdere specialismen gezamenlijk aan te bieden wordt een solide, goedkoper en een breder product aangeboden. Een direct persoonlijk contact houdt de drempel laag; iedereen is dan ook van harte uitgenodigd bij Bizz'Co binnen te stappen.

[terug]
   
© 2021 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners