Software Opleidingen


Wij werken samen met

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut LOI BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NTI

BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NHA BizzCo werkt samen met opleidingsinstituut NCOI


BizzCo werkt samen met Sisow payment innovations

Lesstof voor scholierenKinderen zijn een speciale groep. Deze generatie groeit op met een computer en is vaak handiger dan menige ouder. Maar met deze zelfstudie zijn er ook heel veel onderwerpen die nooit aan de orde komen, terwijl er van kinderen op school wel wordt verwacht allerlei documenten te kunnen maken. Denk aan werkstukken of presentaties. Maar er zijn maar weinig kinderen die weten hoe je paginanummers maakt of een inhoudsopgave.

De lessof die Bizz'Co voor deze doelgroep maakt is ook speciaal op kinderen gericht. Veel zelf doen, leuke voorbeelden laten zie zodat je ook direct iets maakt wat er al goed uitziet. Geen dikke boeken met alleen maar theorie, maar vooral zelf direct aan de slag met projecten die op deze leeftijdsgroep zijn gericht. Op deze manier leren ze op een leuke manier de technieken en krijgen ze extra tips en tricks voor die leuke puntjes op de i.

Speciaal gericht op de leeftijdsklasse tussen de 10 en de 14 hebben we nu een Office quickguide. Deze zijn beschikbaar voor zowel Word, Excel als Powerpoint. Een drieluik welke als naslagwerk naast de computer ligt om je werkstuk, presentatie of rekenblad zo goed mogelijk te kunnen maken.

Word
Naast het aanpassen van lettertypes en toevoegen van plaatjes , ook uitgebreid aandacht voor het gebruik van stijlen, paginanummers en zelfs het maken van een inhoudsopgave!

Powerpoint
De belangrijkste stappen in het maken van een presentatie. Natuurlijk het toevoegen van tekstvelden en illustraties maar ook het maken van geanimeerde overgangen.

Excel
Een gedegen kennismaking met Excel. Wat is het eigenlijk en hoe werkt het? De belangrijkste formules passeren uiteraard de revue. Maar er wordt vooral uitgelegd hoe je Excel moet gebruiken. Natuurlijk met tips! Met deze gedegen basiskennis kan een kind zelf verder zijn Excel verder uitwerken.

Heeft u hier nog een vraag over? Stel uw vraag hier.
 

Speciaal voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar een snelgids om met behulp van het Office pakket eenvoudig een werkstuk, presentatie of rekenblad te maken.

Geen dik en saai boekwerk maar een kleurrijke quickguide welke als naslagwerk naast de computer ligt.
Klik [hier] om "Het Beste van" te bestellen.

Reacties:

"Het materiaal ziet er top uit. Alles is heel duidelijk en aantrekkelijk"

"Ziet er mooi en goed uit. Ik kijk uit naar de Powerpoint drieluik"

   
© 2019 Bizz'Co
Contact | Vacatures | Persberichten | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Privacy | Webshop | Partners